Parketi, izračun broja paketa


Ako ste ikada postavljali parkete sigurno ste i sami naišli na problem kada je trebalo izračunati ukupan broj paketa parketa potrebnih za Vašu prostoriju.


Kako Vam se to više ne bi dešavalo i kako bi uvijek mogli jednostavno i brzo izračunati potreban broj paketa parketa, pretstavljamo vam online flash izračun broja potrebnih paketa parketa.

kako radi online izračun paketa parketa?

Prvo u polje "kvadratura prostorije" upišete broj metara kvadratnih koje želite prekriti parketom. Zatim u polja "širina" i "dužina" upišete širinu i dužinu pojedinog komada parketa.Nakon što ste to učinili preostaje vam samo da upišete koliko se komada parketa nalazi u jednom paketu i pritisnete tipku izračunaj. Isto tako možete u polje "cijena paketa" upisati cijeku paketa. U polju potreban broj paketa pojavit će se broj paketa parketa potreban za pokrivanje prostorije željene kvadrature. U polju ukupna cijena bit će ispisana cijena za ukupan broj paketa koji vam je potreban.

Parketi i vrste, egzotični parketi, bambus parketi, kakav parket kupiti, postavljanje parketa, prednosti parketa, parketi izračun..