Podovi - tepih tepisi

 
 

vuneni Berber, moderni tepisi,vrste tepiha, orijentalni, boja, postavljanje, kupnja, prodaja, održavanje, savjeti, informacije

 
 

 

u suradnji sa: Kupoprodaja.com
 

 
 
podovi
betonski podovi
kameni podovi
vinil modularne ploče
pluto
podno grijanje
parketi
laminati
keramičke pločice
linoleum
tepisi
>> tepih staza za stepenice
>> zašto postavljati tepih ?
>> tepisi za dnevne sobe
>> tepisi za dječje sobe
>> tepisi za kupaonice
>> održavanje tepiha
>> indijski orijentalni tepisi
>> afganistanski vuneni tepisi
>> berber vuneni tepisi
>> pakistanski vuneni tepisi
>> modularni tepisi
podne obloge kupaonica
tepisoni
gumeni podovi
eko-freindly podovi
podne obloge kupaonica
 

preporuka za parkete:
 
 

Tepisi za dječje sobe

Izbor tepiha za dječje sobe danas je toliko velik da ćete bez problema pronaći upravo onakav tepih kakav ste oduvijek htjeli za Vašu dječju sobu.

tepisi za dječje sobeNa tržištu danas postoji širok asortiman tepiha za dječje sobe pa ćete bez većih problema pronaći takav tepih koji će se savršeno uklopiti u sobu Vašeg djeteta i učiniti ju veselijom i ugodnijom, a uz to se slagati sa temom dječje sobe u koju ga postavljate. Tepisi za dječje sobe su obično nešto manji i nisu toliko skupi pa možete sa zadovoljstvom dati sobi vašeg djeteta onaj poseban štih po pristupačnoj cijeni.

Tematski uzorci tepiha

Ne samo da možete pronaći tematske tepihe za dječje sobe koji će se savršeno uklopiti u safari, poni ili Barbie temu sobe. Proizvođači tepiha za dječje sobe danas izrađuju čak i tepihe inovativnih boja i oblika pa možete uistinu kupiti tepih u obliku cvijeta, dinosaura ili vlaka koji će dobro naglasiti sopu i rasplamsati dječju maštu.

više o tepisima

vuneni tepisi tepisi
tepisi za dnevne sobe tepisi za dnevne sobe
tepisi za dječje sobe tepisi za dječje sobe
održavanje čišćenje tepiha tepisi za kupaonice
održavanje čišćenje tepiha održavanje tepiha
indijski orijentalni vuneni tepisi indijski orijentalni tepisi
afganistanski vuneni tepisi tepisi staze za stepenice
afganistanski vuneni tepisi afganistanski vuneni tepisi
zašto tepih zašto postaviti tepih ?
berber vuneni tepisi berber vuneni tepisi
pakistanski vuneni tepisi modularni tepisi
pakistanski vuneni tepisi pakistanski vuneni tepisi

Tepisi za djevojčice

Za djevojčice možete odabrati sag sa dvorcem i dugom koji će u dječjoj sobi stvoriti ugođaj iz bajke. Tepih sa konjima savršeno će naglasiti ljubav Vaše djevojčice prema konjima. Ukoliko se ipak odlučite na tepih bez slike možete odabrati tepih obrubljen cvijetićima ili vilin-konjicima koji će naglasiti da se radi o sobi jedne djevojčice.

Tepisi za dječake


Postoje dječji tepisi u gotovo svim popularnim temama pa ćete sobu Vašeg dječaka moći oživjeti sportskim tepihom ili tepihom sa dinosaurima koji će se uklopiti u ostatak uređenja Vaše dječje sobe. Ukoliko je krevetnina u sobi tematska pokušajte tepih uskladiti sa temom, a ukoliko je soba bez određene teme dobrim odabirom tepiha možete joj dati temu koja će oduševiti Vašeg dječaka.

Nikako se nemojte zadovoljiti sa jednobojnim pravokutnim tepihom, ali ukoliko se odlučite za tu opciju pokušajte uz taj tepih kupiti nekoliko manjih tematskih tepihića u raznim oblicima kako soba Vašeg djeteta ne bi bila monotona i dosadna.