Podovi - tepih tepisi

 
 

vuneni Berber, moderni tepisi,vrste tepiha, orijentalni, boja, postavljanje, kupnja, prodaja, održavanje, savjeti, informacije

 
 

 

u suradnji sa: Kupoprodaja.com
 

 
 
podovi
betonski podovi
kameni podovi
vinil modularne ploče
pluto
podno grijanje
parketi
laminati
keramičke pločice
linoleum
tepisi
>> tepih staza za stepenice
>> zašto postavljati tepih ?
>> tepisi za dnevne sobe
>> tepisi za dječje sobe
>> tepisi za kupaonice
>> održavanje tepiha
>> indijski orijentalni tepisi
>> afganistanski vuneni tepisi
>> berber vuneni tepisi
>> pakistanski vuneni tepisi
>> modularni tepisi
podne obloge kupaonica
tepisoni
gumeni podovi
eko-freindly podovi
podne obloge kupaonica
 

preporuka za parkete:
 
 

Tepisi za kupaonice - Carousel vodootporni i perivi

modularni tepihModerne kupaonice više nisu ograničene na tepihe koji dolaze su setu, koji su vladali sedamdesetih godina prošlog stoljeća, iako su i danas dostupni za kupovinu. Moderna vremena donijela su nam inovativna rješenja za podne obloge kupaonice, vodonepropusne tepihe koji su perivi.

Prije kupovine i odluke nabavke tepiha za kupaonicu morate odlučiti želite li cijeli pod prekriti tepihom od zida do zida ili ćete ga želite postaviti na točno određeno mjesto.

Prilikom odluke za postavljanje Carousel tepiha za kupaonicu odmah razmislite kako ćete ga prati, hoće li Vam stati u perilicu za rublje ili ćete ga prati na neki drugi način. Kupaonski tepisi napravljeni su tako da e uvijek mogu podići od podloge što ih čini odličnim za održavanje ili ukoliko je potrebno napraviti neki popravak cijevi.

Na tržištu možete pronaći veliki raspon tkanina i uzoraka tepiha za kupaonice, živih boja, svijetlih ili čak orijentalnih ovisno o vašim željama i interijeru u koji se treba uklopiti. Svaki tepih koji je rađen za kupaonicu je topao i naravno napravljene da se ne proklizava čak ni kada je cijela kupaonica napunjena vlagom i parom od vruće vode.


Tepisi za kupaonice odbijaju i ne upijaju mirise što ih čini idealnima za ove prostorije jer neće na sebe navući vlagu . Nećete se boriti s vlagom, plijesan neće biti vaš problem no naravno kao i ostale podne obloge kupaonske tepihe je potrebno prati i održavati čistima.

Tepisi u kupaonicama prednosti

Dolazi u raznim bojama pa je zgodan za kombinaciju boja i stvaranje mozaik od njega. Kocke modularnog tepiha se u svakom momentu mogu skinuti oprati i osušiti i vrati na svoje mjesto u podu.

više o tepisima

vuneni tepisi tepisi
tepisi za dnevne sobe tepisi za dnevne sobe
tepisi za dječje sobe tepisi za dječje sobe
održavanje čišćenje tepiha tepisi za kupaonice
održavanje čišćenje tepiha održavanje tepiha
indijski orijentalni vuneni tepisi indijski orijentalni tepisi
afganistanski vuneni tepisi tepisi staze za stepenice
afganistanski vuneni tepisi afganistanski vuneni tepisi
zašto tepih zašto postaviti tepih ?
berber vuneni tepisi berber vuneni tepisi
pakistanski vuneni tepisi modularni tepisi
pakistanski vuneni tepisi pakistanski vuneni tepisi

Carousel tepisi za kupaonice

Tepih u kupaonici od zida do zida odlično je rješenje za sve koji ne žele ujutro iz kreveta stati na hladne pločice ili neku drugu hladnu podnu oblogu. Jedan od prednosti tepiha u kupaonici gledano iz perspektive djece jest što nije sklisko i djeca se ne mogu poskliznuti na mokrom podu poput na keramičkim pločicama. Tepisi za pod kupaonice su vodootporni, antibakterijski i perivi. Zadnja strana, tj. strana koja legne na pod ima postavljeni vodootporni gel koji ne upija vodu ni vlagu.

Ovi tepisi se još nazivaju Carousel tepisi za kupaonice. Carousel tepisi za kupaonice postali su popularni zbog laganog održavanja, antialergijskih svojstava i naravno zbog topline koju osjetite kada hodate po kupaonici. Tepih je izrađen od 100% polipropilena što ga čini mekanim, vrlo gustog tkanja i toplim za noge.

Carousel tepisi dolaze u mnogo različitih boja i uzoraka, lako se postavljaju i možete ih rezati na željene dimenzije svoje kupaonice. Kupaonski tepisi imaju specijaliziranu podlogu koja je vodotporna stoga ga čini otpornim na gljivice i vlagu i ne morate brinuti da će se ispod tepiha nakupljati voda ili vlaga.

Carousel tepisi za kupaonice su dugotrajni zbog svoje vodootporne podloge ne morate brinuti da će istrunuti ili da će nakupiti neki neugodan miris vlage.


Carousel tepisi za kupaonicu posebno su dizajnirani za prostor kupaonice, gdje se očekuje da ima prolivene vode, vlage u zraku a daju nam osjećaj topline. Carousel tepih prodaje se u širinama od 2 metra što ga čini idealnim za rezanje i postavljanje na pod bilo koje kupaonice.

Kada govorimo o odabiru boja za kupaonske tepihe naravno uvijek počinjeno od pitanja da li je kupaonice mala ili velika. Ukoliko je Vaša kupaonice mala uvijek je bolje postaviti svjetlije nijanse tepiha kako bi se vizualno kupaonica povećala a izbjegavati tamne boje koje smanjuju prostor.